Izraēla

Latvijas Republikas pilsoņiem līdz 90 dienām pusgada laikā bez vīzas!

Latvijas Republikas nepilsoņiem vīzu jānoformē pirms brauciena!

Vīzas noformēšanas laiks:
7-10 darba dienas

Vīzas noformēšanai nepieciešams:

– pase ar 3 tukšām lappusēm (pasei jābūt derīgai 6 mēnešus pēc atgriešanās)
– 1 fotogrāfija 5×5 cm
– aviobiļetes rezervācija
– viesnīcas rezervācija
– ceļojuma apdrošināšana (varam noformēt birojā)
– izdruka no bankas konta par naudas plūsmu pēdējo 3 mēnešu laikā
– izziņa no darba vietas (jāuzrāda amats un darba alga)
– apliecinājums par nekustamajiem īpašumiem (ja tādi pieteicējam pieder)
Anketa

! Bērniem līdz 18 gadu vecumam jāiesniedz dzimšanas apliecības oriģināls un abu vecāku atļauja ceļot, kas tiek parakstīta, personīgi ierodoties vēstniecības konsulārajā nodaļā !

Vīzas noformēšanas cena:
55 EUR

Informācijas vai tās daļu kopēšana, pārrakstīšana un izmantošana bez iepriekšējas saskaņošanas, atļaujas un atsauces uz SIA “AR-TUR” ir aizliegta.