Indonēzija

Latvijas Republikas pilsoņiem vīza nav nepieciešama, ieceļojot valstī ar tūrisma mērķi un uzturoties līdz 30 dienām!
Latvijas Republikas nepilsoņiem vīzu jāformē pirms brauciena!

Vīzas noformēšanas laiks:
Latvijas Republikas pilsoņiem 2 nedēļas
Latvijas Republikas nepilsoņiem 2-3 mēneši!

Nepieciešamie dokumenti:
– ceļošanai derīga pase ar derīguma termiņu ne mazāku kā 6 mēneši pēc atgriešanās un vismaz 2 brīvām lappusēm vīzu sadaļā
– 1 fotogrāfija 3,5×4,5 cm
– aviobiļešu rezervācija
– viesnīcu rezervācija
anketa

Vīzas cena:
150 EUR

Informācijas vai tās daļu kopēšana, pārrakstīšana un izmantošana bez iepriekšējas saskaņošanas, atļaujas un atsauces uz SIA “AR-TUR” ir aizliegta.