Maurīcija

Latvijas Republikas pilsoņiem līdz 90 dienām pusgada laikā bez vīzas!

Latvijas Republikas nepilsoņiem vīzu jānoformē pirms brauciena!

Vīzas noformēšanas laiks:
3-4 nedēļas

Vīzas noformēšanai nepieciešams:
– lai nepilsonis saņemtu vīzu, obligāti nepieciešams rezervēt un apmaksāt viesnīcu vismaz uz 7 naktīm ceļojuma aģentūrā AR-TUR (www.ar-tur.lv)
– ceļošanai derīgas pases ar derīguma termiņu ne mazāku kā 6 mēneši kopija
– 1 fotokartiņa 3×4 cm
Anketa

Informācijas vai tās daļu kopēšana, pārrakstīšana un izmantošana bez iepriekšējas saskaņošanas, atļaujas un atsauces uz SIA “AR-TUR” ir aizliegta.