Gana

Latvijas Republikas pilsoņiem un nepilsoņiem vīzu jānoformē pirms brauciena!

Vīzas noformēšanas laiks:
2-3 nedēļas

Vīzas noformēšanai nepieciešams:
– ceļošanai derīga pase ar derīguma termiņu ne mazāku kā 6 mēneši no vīzas izdošanas datuma
– 4 fotogrāfijas 3×4 cm
– aviobiļešu rezervācijas kopija
– viesnīcas rezervācija
– bankas izziņa
– izziņa no darba vietas (angļu valodā)
– dzeltenā drudža vakcinācijas sertifikāts
Anketa

Vīzas noformēšanas cena:
275 EUR

Informācijas vai tās daļu kopēšana, pārrakstīšana un izmantošana bez iepriekšējas saskaņošanas, atļaujas un atsauces uz SIA “AR-TUR” ir aizliegta.