Serbija

Latvijas Republikas pilsoņiem uzturēšanās Serbijā līdz 90 dienām – bez vīzas.

Latvijas Republikas nepilsoņiem vīzu jāformē pirms brauciena.

Vīzas noformēšanas laiks:
5-6 nedēļas

Vīzas noformēšanai nepieciešams:
-ceļošanai derīga pase ar derīguma termiņu ne mazāku par 6 mēnešiem pēc atgriešanās datuma un ar vismaz 2 brīvām lappusēm vīzu sadaļā
-2 fotogrāfijas (3,5 x 4,5 cm)
-aviobiļešu rezervācijas kopija vai autovadītāja apliecības kopija, automašīnas apdrošināšanas kopija un automašīnas reģistrācijas apliecības kopija
-ielūgums vai viesnīcas rezervācijas kopija
-apdrošināšana
-bankas izziņa (angļu valodā)
Anketa

Vīzas noformēšanas cena:
-vienreizēja tūristu vīza 160 EUR

Informācijas vai tās daļu kopēšana, pārrakstīšana un izmantošana bez iepriekšējas saskaņošanas, atļaujas un atsauces uz SIA “AR-TUR” ir aizliegta.