Krievija

Latvijas Republikas pilsoņiem vīzu jānoformē pirms brauciena!
Latvijas Republikas nepilsoņiem līdz 90 dienām bez vīzas!

Vīzas noformēšanas laiks:
11 darba dienas (par papildus samaksu – 4 darba dienas).

Vienreizējas tūristu vīzas noformēšanai nepieciešamie dokumenti:
Anketa;
– ceļošanai derīga pase ar derīguma termiņu ne mazāku par 6 mēnešiem;
– 1 fotogrāfija (3.5 x 4.5 cm, uz balta fona);
– apdrošināšana uz brauciena laiku (iespējams noformēt aģentūrā).

Divreizējas biznesa vīzas noformēšanai uz trīs mēnešiem nepieciešamie dokumenti:
Anketa;
– ceļošanai derīga pase ar derīguma termiņu ne mazāku par 6 mēnešiem;
– 1 fotogrāfija (3.5 x 4.5 cm, uz balta fona);
– apdrošināšana uz brauciena laiku (iespējams noformēt aģentūrā).

Daudzkārtējas 1 gada biznesa vīzas noformēšanai nepieciešamie dokumenti*:
– iepriekšējā vīza ar iebraukšanas/izbraukšanas zīmogiem pēdējā gada laikā;
Anketa;
– ceļošanai derīga pase ar derīguma termiņu ne mazāku par 6 mēnešiem pēc atgriešanās;
– 1 fotogrāfija (3.5 x 4.5 cm, uz balta fona);
– apdrošināšana uz brauciena laiku (iespējams noformēt aģentūrā).
* personām virs 55 gadiem nepieciešami papildus dokumenti.

Vīzas noformēšanas cena:
vienreizēja tūristu vīza 84 EUR ( 122 EUR) + apdrošināšana uz brauciena laiku
divreizēja biznesa vīza 119 EUR (135 EUR) + apdrošināšana uz brauciena laiku
1 gada daudzkārtēja biznesa vīza 119 EUR + apdrošināšana uz 1 gadu

Informācijas vai tās daļu kopēšana, pārrakstīšana un izmantošana bez iepriekšējas saskaņošanas, atļaujas un atsauces uz SIA “AR-TUR” ir aizliegta.