Ziemeļkoreja, Korejas Tautas Demokrātiskā Republika

Latvijas Republikas pilsoņiem un nepilsoņiem vīzu jānoformē pirms brauciena!

Vīzas noformēšanai nepieciešamie dokumenti:
– ceļošanai derīga pase ar derīguma termiņu ne mazāku par 6 mēnešiem
– 1 fotogrāfija 3×4 cm
– ielūgums
Anketa

Vīzas noformēšanas cena:
cena tiek precizēta veicot pasūtījumu.

Informācijas vai tās daļu kopēšana, pārrakstīšana un izmantošana bez iepriekšējas saskaņošanas, atļaujas un atsauces uz SIA “AR-TUR” ir aizliegta.