Vjetnama

Latvijas Republikas pilsoņiem un nepilsoņiem vīzu jānoformē pirms brauciena!

Latvijas Republikas pilsoņi var ieceļot Vjetnamā ar e-vīzu. E-vīza paredzēta vienai iebraukšanas reizei, uzturēšanās periods valstī līdz 30 dienām.

Pieteikumu e-vīzas noformēšanai sūtiet uz: vizas@ar-tur.lv

Nepieciešamie dokumenti:
– ieskanēta pases kopija (JPEG formāts)
– ieskanēta fotogrāfija (JPEG formāts)
– ieskanētas aviobiļešu un viesnīcas rezervāciju kopijas vai maršruta izklāsts
anketa

Vīzas noformēšanas laiks:
4 darba dienas

E-vīzas noformēšanas cena:
50 EUR

Sekojošu vīzu veidu saņemšanai LR pilsoņiem jāformē ielūgums*:
vienreizējai vīzai līdz 3 mēnešiem: cena 43 EUR + 25 USD (tiek maksāti lidostā, saņemot vīzu)
daudzkārtējai vīzai līdz 30 dienām: cena 41 EUR + 50 USD (tiek maksāti lidostā, saņemot vīzu)
daudzkārtējai vīzai līdz 3 mēnešiem: cena 59 EUR + 50 USD (tiek maksāti lidostā, saņemot vīzu)

*Ar ielūgumiem Vjetnamas vīzu var saņemt lidostās Hanojā – Noi Bai (HAN), Hošiminā – Tan Son Nhat (SGN), Danangā – Da Nang (DAD), Načangā – Cam Ranh (CXR), Haifoņā – Cat Bi (HPH) un Vjetnamas/Kambodžas robežpunktā Moc Bai

Ielūguma noformēšanas laiks:
2-4 darba dienas*
*steidzamos gadījumos ielūgumu vienai iebraukšanas reizei iespējams noformēt darba dienās 2-4 stundu laikā. Ielūguma cena – no 180 EUR.

Nepieciešamie dokumenti:
– aviobiļetes kopija
– pases kopija

Pieteikumu ielūgumam sūtiet uz: vizas@ar-tur.lv

Latvijas Republikas nepilsoņiem jāformē vīza vēstniecībā !

Vīzas noformēšanas laiks:
10 dienas

Vīzas noformēšanai nepieciešamie dokumenti:
– ceļošanai derīga pase ar derīguma termiņu ne mazāku par 6 mēnešiem
– 1 fotogrāfija
– aviobiļešu rezervācijas kopija
– viesnīcu rezervācijas kopija
anketa

Vīzas noformēšanas cena:
165 EUR vienkārtējā vīza
190 EUR vairākkārtējā vīza

Informācijas vai tās daļu kopēšana, pārrakstīšana un izmantošana bez iepriekšējas saskaņošanas, atļaujas un atsauces uz SIA “AR-TUR” ir aizliegta.