Taizemes Karaliste

Latvijas Republikas pilsoņi vīzu var saņemt uz robežas, ja uzturēšanās laiks Taizemē nepārsniedz 15 dienas !

Latvijas Republikas nepilsoņiem vīzu jānoformē pirms brauciena!

Vīzas noformēšanas laiks:
7-10 darba dienas

Vīzas noformēšanai nepieciešamie dokumenti:
– ceļošanai derīga pase ar derīguma termiņu ne mazāku par 6 mēnešiem
– 2 fotogrāfijas 3×4 cm
– aviobiļešu rezervācija
anketa
*papildus dokumenti atkarīgi no vīzas kategorijas

Daudzkārtējai tūristu vīzai papildus nepieciešams:
– bankas izziņa par konta stāvokli (angļu valodā), kontā jābūt vismaz 6000 EUR

Vīzas noformēšanas cena:
Vienreizēja tūristu vīza: 67 EUR (uzturēšanās līdz 60 dienām)
Daudzkārtēja tūristu vīza uz 6 mēnešiem (uzturēšanās vienā iebraukšanas reizē līdz 60 dienām): 260 EUR
Divkārtēja tranzīta vīza uz 3 mēnešiem (uzturēšanās vienā iebraukšanas reizē līdz 30 dienām): 95 EUR
Trīskārtēja tranzīta vīza uz 6 mēnešiem (uzturēšanās vienā iebraukšanas reizē līdz 30 dienām): 135 EUR
Četrkārtēja tranzīta vīza uz 6 mēnešiem (uzturēšanās vienā iebraukšanas reizē līdz 30 dienām): 175 EUR
Vienreizēja vīza (non immigrant visa “B” business) uz 3 mēnešiem (no vīzas izsniegšanas): 170 EUR
Vienreizēja vīza (non immigrant visa “ED” education) uz 3 mēnešiem (no vīzas izsniegšanas): 170 EUR

SVARĪGI:

Noformējam vīzas uz Taizemi arī citu valstu pilsoņiem (ar uzturēšanas atļauju LV un ES pilsoņiem), piemaksa 20 EUR

Dokumentu pieņemšana katru darba dienu!

Informācijas vai tās daļu kopēšana, pārrakstīšana un izmantošana bez iepriekšējas saskaņošanas, atļaujas un atsauces uz SIA “AR-TUR” ir aizliegta.