Taizemes Karaliste

No 2019. gada 14. aprīļa Latvijas pilsoņiem ieceļošanai Taizemes Karalistē līdz 30 dienām vīza nav nepieciešama, ja ieceļošanas mērķis valstī ir tūrisms.

Latvijas Republikas nepilsoņiem vīzu jānoformē pirms brauciena!

Vīzas noformēšanas laiks:
7-10 darba dienas

Vīzas noformēšanai nepieciešamie dokumenti:
– ceļošanai derīga pase ar derīguma termiņu ne mazāku par 6 mēnešiem
– 2 fotogrāfijas 3,5×4,5 cm
– aviobiļešu rezervācija
anketa
*papildus dokumenti atkarīgi no vīzas kategorijas

Daudzkārtējai tūristu vīzai papildus nepieciešams:
– bankas izziņa par konta stāvokli (angļu valodā), kontā jābūt vismaz 6000 EUR

Vīzas noformēšanas cena:
Vienreizēja tūristu vīza: 87 EUR (uzturēšanās līdz 60 dienām)
Daudzkārtēja tūristu vīza uz 6 mēnešiem (uzturēšanās vienā iebraukšanas reizē līdz 60 dienām): 315 EUR
Divkārtēja tranzīta vīza uz 3 mēnešiem (uzturēšanās vienā iebraukšanas reizē līdz 30 dienām): 105 EUR
Trīskārtēja tranzīta vīza uz 6 mēnešiem (uzturēšanās vienā iebraukšanas reizē līdz 30 dienām): 140 EUR
Četrkārtēja tranzīta vīza uz 6 mēnešiem (uzturēšanās vienā iebraukšanas reizē līdz 30 dienām): 185 EUR
Vienreizēja vīza (non immigrant visa “B” business) uz 3 mēnešiem (no vīzas izsniegšanas): 185 EUR
Vienreizēja vīza (non immigrant visa “ED” education) uz 3 mēnešiem (no vīzas izsniegšanas): 185 EUR

SVARĪGI:

Noformējam vīzas uz Taizemi arī citu valstu pilsoņiem (ar uzturēšanas atļauju LV un ES pilsoņiem), piemaksa 20 EUR

Dokumentu pieņemšana katru darba dienu!

Informācijas vai tās daļu kopēšana, pārrakstīšana un izmantošana bez iepriekšējas saskaņošanas, atļaujas un atsauces uz SIA “AR-TUR” ir aizliegta.