Taivāna

Latvijas Republikas pilsoņiem līdz 90 dienām vienā ieceļošanas reizē bez vīzas!
Latvijas Republikas nepilsoņiem vīzu jānoformē pirms brauciena!

Vīzas noformēšanas laiks:
5 darba dienas (par papildus samaksu 1-2 darba dienas)

Vīzas noformēšanai nepieciešams:
– ceļošanai derīga pase ar derīguma termiņu ne mazāku par 6 mēnešiem
– 2 fotogrāfijas 3,5×4,5 cm
– viesnīcas rezervācija
– aviobiļetes rezervācija
– bankas konta pārskats (izdruka) par pēdējo mēnesi, konta atlikumam jābūt vismaz 2000 eiro
– pilnvara angļu valodā, ja vīzas pieteicējs pats personīgi nesniedz dokumentus vēstniecībā
Anketa

Vīzas noformēšanas cena:
no 67 EUR (no 87 EUR)

Informācijas vai tās daļu kopēšana, pārrakstīšana un izmantošana bez iepriekšējas saskaņošanas, atļaujas un atsauces uz SIA “AR-TUR” ir aizliegta.