Mongolija

Latvijas Republikas pilsoņiem un nepilsoņiem vīzu jānoformē pirms brauciena!

Vīzas noformēšanas laiks:
2 – 3 nedēļas

Vīzas noformēšanai nepieciešamie dokumenti:
– ceļošanai derīga pase ar derīguma termiņu ne mazāku par 6 mēnešiem
– 2 fotogrāfijas 3×4 cm
– aviobiļešu rezervācija
– ielūgums vai viesnīcas rezervācija
Anketa

Vīzas noformēšanas cena:
190 EUR

Informācijas vai tās daļu kopēšana, pārrakstīšana un izmantošana bez iepriekšējas saskaņošanas, atļaujas un atsauces uz SIA “AR-TUR” ir aizliegta.