Malaizija

Latvijas Republikas pilsoņiem līdz 90 dienām bez vīzas!

Latvijas Republikas nepilsoņiem vīzu jānoformē pirms brauciena!

Vīzas noformēšanai nepieciešams:
– ceļošanai derīga pase ar derīguma termiņu ne mazāku kā 6 mēneši pēc atgriešanās un   vismaz 2 brīvām lappusēm vīzu sadaļā
– 2 fotogrāfijas 3,5×4,5cm
– aviobiļešu rezervācija
– viesnīcas rezervācija
– izziņa no darbavietas
– bankas izziņa par konta stāvokli
Anketa

Vīzas noformēšanas ilgums:
10 dienas

Vīzas noformēšanas cena:
150 EUR

Informācijas vai tās daļu kopēšana, pārrakstīšana un izmantošana bez iepriekšējas saskaņošanas, atļaujas un atsauces uz SIA “AR-TUR” ir aizliegta.