Kirgizstāna

Latvijas Republikas pilsoņiem uz Kirgizstānu līdz 60 dienām bez vīzas!
Latvijas Republikas nepilsoņiem vīzu jānoformē pirms brauciena!

Vīzas noformēšanas laiks:
3-4 nedēļas

Vienreizējas tūristu vīzas noformēšanai nepieciešamie dokumenti:
– ceļošanai derīga pase ar derīguma termiņu ne mazāku par 6 mēnešiem
– 1 fotogrāfija (3.5 x 4.5 cm, 80% seja, gaišs fons)
– oficiāli noformēts ielūgums no Kirgizstānas tūrisma kompānijas vai biznesa partneriem

Vīzas pieprasītājam būs vēstniecībā Minskā jāierodas personīgi.

Palīdzam sagatavot dokumentus un saskaņot vizīti vēstniecībā.
Ar-Tur servisa maksa – 40 EUR

Informācijas vai tās daļu kopēšana, pārrakstīšana un izmantošana bez iepriekšējas saskaņošanas, atļaujas un atsauces uz SIA “AR-TUR” ir aizliegta.