Ķīnas Tautas Republika

Latvijas Republikas pilsoņiem un nepilsoņiem vīzu jānoformē pirms brauciena!

No 11.06.2018. vīzas pieteicējam personīgi jāierodas vēstniecībā pirkstu nospiedumu nodošanai!

Vīzas noformēšanai nepieciešamie dokumenti:
– ceļošanai derīga pase ar derīguma termiņu ne mazāku par 6 mēnešiem
– 1 fotogrāfija 3×4 cm
– aviobiļešu rezervācijas kopija
– viesnīcu rezervācijas apstiprinājums
– ceļojuma apdrošināšana uz brauciena laiku
vīzas pieteikuma anketa

Vīzas noformēšanas laiks:
6 darba dienas/ par papildus piemaksu 2-5 dienas

Palīdzam sagatavot dokumentus un aizpildīt vīzas pieteikumu anketu- pakalpojuma maksa 40 EUR.

Informācijas vai tās daļu kopēšana, pārrakstīšana un izmantošana bez iepriekšējas saskaņošanas, atļaujas un atsauces uz SIA “AR-TUR” ir aizliegta.