Kazahstāna

Latvijas Republikas pilsoņi var uzturēties valstī līdz 30 dienām bez vīzas!

Latvijas Republikas nepilsoņiem vīzu jānoformē pirms brauciena!

Vīzas noformēšanas laiks:
5 darba dienas (LR pilsoņiem), 7 darba dienas (LR nepilsoņiem). LR nepilsoņi drīkst iebraukt valstī ne ātrāk kā 20 dienas pēc dokumentu iesniegšanas vēstniecībā.

Vīzas noformēšanai nepieciešams:
– ceļošanai derīga pase ar derīguma termiņu ne mazāku par 6 mēnešiem
– viesnīcas rezervācija
– 1 fotogrāfija 3×4 cm
Anketa

Vīzas noformēšanas cena:
LR pilsoņiem 75 EUR
LR nepilsoņiem 150 EUR

Informācijas vai tās daļu kopēšana, pārrakstīšana un izmantošana bez iepriekšējas saskaņošanas, atļaujas un atsauces uz SIA “AR-TUR” ir aizliegta.