Jordānija

Latvijas Republikas pilsoņi vīzu var saņemt uz robežas!

Latvijas Republikas nepilsoņiem vīzu jānoformē pirms brauciena!

Vīzas noformēšanas laiks:
Mēnesis dokumentu saskaņošana un 2 nedēļas vēstniecībā

Vīzas noformēšanai nepieciešamie dokumenti:
– ceļošanai derīga pase ar derīguma termiņu ne mazāku par 6 mēnešiem
– 2 fotogrāfijas 3×4 cm
Anketa

Vīzas noformēšanas cena:
220 EUR

Informācijas vai tās daļu kopēšana, pārrakstīšana un izmantošana bez iepriekšējas saskaņošanas, atļaujas un atsauces uz SIA “AR-TUR” ir aizliegta.