Japāna

Latvijas Republikas pilsoņiem līdz 90 dienām vienā ieceļošanas reizē bez vīzas!

Latvijas Republikas nepilsoņiem vīzu jānoformē pirms brauciena!

Vīzas noformēšanas laiks:
7 – 10 dienas

Vīzas noformēšanai nepieciešamie dokumenti:
– pase ar derīguma termiņu ne mazāku par 6 mēnešiem
– 2 fotogrāfijas 3×4 cm
– Japānas apmeklējuma programma
– izziņa no darbavietas angļu valodā
– ar zīmogu apstiprināts bankas konta izraksts par pēdējiem 3 mēnešiem angļu valodā
– viesnīcas rezervācija
– aviobiļešu rezervācija
Anketa

Vīzas noformēšanas cena:
50 EUR

Informācijas vai tās daļu kopēšana, pārrakstīšana un izmantošana bez iepriekšējas saskaņošanas, atļaujas un atsauces uz SIA “AR-TUR” ir aizliegta.