Indija

Latvijas Republikas pilsoņiem tūrisma un biznesa braucieniem ir iespējams noformēt daudzkārtējo E-vīzu!

Ar 2019.gada martu gan tūrisma, gan biznesa e-vīzas tiek izsniegtas uz 365 dienām daudzkārtējai ieceļošanai valstī!

Vairāk par noteikumiem lasiet e-vīzas informācija

Tūrisma e-vīzas noformēšanas cena – 100 EUR

Biznesa e-vīzas noformēšanas cena – 110 EUR

Anketu un pieteikumus e-vīzas noformēšanai sūtiet uz: vizas@ar-tur.lv

*E-vīzas kārtojam arī Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Ukrainas, Armēnijas, Gruzijas u.c. valstu pilsoņiem (cena var atšķirties)

______________________________________________________________________

Latvijas Republikas nepilsoņiem vīzas tiek formētas vēstniecībā!

Vīzas noformēšanas laiks:
1-2 nedēļas

Nepieciešamie dokumenti:
– ceļošanai derīga pase ar derīguma termiņu ne mazāku par 6 mēnešiem un vismaz 2 brīvām lappusēm vīzu sadaļā
– 1 fotogrāfija 5×5 cm, uz balta fona
– aviobiļetes rezervācija
Anketa

LR nepilsoņiem kārtojot daudzkārtējo gada biznesa vīzu papildus nepieciešams:
– ielūgums-vēstule no Indijas partneriem
– izziņa-garantijas vēstule no darba devēja Latvijā

Vīzas noformēšanas cena:
Tūristu vīza 200 EUR (2 un vairāk pases 180 EUR)
Daudzkārtējā gada biznesa vīza 260 EUR
Vienreizēja tranzīta vīza* LV pilsoņiem un nepilsoņiem 185 EUR

*tranzīta vīza tiek atvērta no izdošanas brīža uz 15 dienām! Uzturēšanās laiks Indijā – maksimums 3 dienas!

 

Informācijas vai tās daļu kopēšana, pārrakstīšana un izmantošana bez iepriekšējas saskaņošanas, atļaujas un atsauces uz SIA “AR-TUR” ir aizliegta.