Honkonga

Latvijas Republikas pilsoņiem līdz 90 dienām pusgada laikā bez vīzas!
Latvijas Republikas nepilsoņiem vīzu jānoformē pirms brauciena!

No 11.06.2018. vīzas pieteicējam personīgi jāierodas vēstniecībā pirkstu nospiedumu nodošanai!

Vīzas noformēšanai nepieciešamie dokumenti:
– ceļošanai derīga pase ar derīguma termiņu ne mazāku par 6 mēnešiem
– 1 forogrāfija 3×4 cm
– aviobiļešu rezervācija
– viesnīcas rezervācija
– ceļojuma apdrošināšana uz brauciena laiku
– vīzas pieteikuma anketa

Vīzas noformēšanas laiks:
6 darba dienas

Palīdzam sagatavot dokumentus vīzu pieteikumiem – pakalpojuma maksa 20 EUR.

Informācijas vai tās daļu kopēšana, pārrakstīšana un izmantošana bez iepriekšējas saskaņošanas, atļaujas un atsauces uz SIA “AR-TUR” ir aizliegta.