Filipīnas

Latvijas Republikas pilsoņiem līdz 30 dienām bez vīzas!
Latvijas Republikas nepilsoņiem vīzu jānoformē pirms brauciena!

Vīzas noformēšanas laiks:
2 nedēļas

Vīzas noformēšanai nepieciešams:
– ceļošanai derīga pase ar derīguma termiņu ne mazāku kā 6 mēneši pēc atgriešanās un 2 brīvām lappusēm vīzu sadaļā
– fotogrāfija 3.5 x 4.5 cm
– aviobiļešu kopija
– viesnīcas rezervācijas kopija
– izziņa no darba vietas
– izziņa no bankas
– apdrošināšana uz brauciena laiku (iespējams noformēt aģentūrā)
– aizpildīta vēstniecības anketa, kurai jābūt apstiprinātai pie notāra (anketas aizpildīšanu un notāra pakalpojumus nodrošinām)

Vīzas noformēšanas cena:
210 EUR

Informācijas vai tās daļu kopēšana, pārrakstīšana un izmantošana bez iepriekšējas saskaņošanas, atļaujas un atsauces uz SIA “AR-TUR” ir aizliegta.