Dienvidkoreja, Korejas Republika

Latvijas Republikas pilsoņiem līdz 90 dienām pusgada laikā bez vīzas!

Latvijas Republikas nepilsoņiem vīzu jānoformē pirms brauciena!

Vīzas noformēšanai nepieciešams:
-ceļošanai derīga pase ar derīguma termiņu ne mazāku kā 6 mēneši pēc atgriešanās un ne mazāk kā 2 brīvām lappusēm vīzu sadaļā
-2 fotogrāfijas 3×4 cm
-viesnīcu apstiprinājums – tūres vaučeris – apstiprināta ceļojuma programma ar braucēju vārdiem
-aviobiļešu kopija
-izziņa no bankas par konta stāvokli angļu valodā (minimālā summa 1000 eur)
-darba vietas izziņa
anketa

Vīzas noformēšanas ilgums:
2 – 3 nedēļas

Vīzas cena:
150 EUR

Informācijas vai tās daļu kopēšana, pārrakstīšana un izmantošana bez iepriekšējas saskaņošanas, atļaujas un atsauces uz SIA “AR-TUR” ir aizliegta.