Dienvidkoreja, Korejas Republika

Latvijas Republikas pilsoņiem līdz 90 dienām pusgada laikā bez vīzas!

Latvijas Republikas nepilsoņiem vīzu jānoformē pirms brauciena!

Vīzas noformēšanas laiks:
2 – 3 nedēļas

Vīzas noformēšanai nepieciešams:
– ceļošanai derīga pase ar derīguma termiņu ne mazāku kā 6 mēneši pēc atgriešanās un ne mazāk kā 2 brīvām lappusēm vīzu sadaļā
– 2 fotogrāfijas 3,5×4,5 cm
– viesnīcu rezervācija vai apstiprināta ceļojuma programma
– aviobiļešu rezervācija
– izziņa no bankas par konta stāvokli angļu valodā (minimālā summa 1000 eur)
– izziņa no darba vietas
anketa

Vīzas cena:
150 EUR

Informācijas vai tās daļu kopēšana, pārrakstīšana un izmantošana bez iepriekšējas saskaņošanas, atļaujas un atsauces uz SIA “AR-TUR” ir aizliegta.