Butāna

Latvijas Republikas pilsoņi un nepilsoņi vīzu saņem uz robežas, uzrādot iepriekš noformētus dokumentus un 2 fotokartiņas!

Vīzas noformēšanas laiks:
formalitātes jākārto savlaicīgi, 2.5 mēnešus pirms brauciena!

Vīzas noformēšanai nepieciešams:
– ceļošanai derīga pase ar derīguma termiņu ne mazāku par 6 mēnešiem pēc atgriešanās datuma un ar vismaz 2 brīvām lappusēm vīzu sadaļā;
– 3×4 cm fotogrāfija digitālā formātā (jāatsūta pa e-pastu);
– lai saņemtu vīzu, nepieciešams rezervēt un apmaksāt naktsmītnes un ceļojuma programmu Butānā (obligāti no AR-TUR!!);
Anketa

Informācijas vai tās daļu kopēšana, pārrakstīšana un izmantošana bez iepriekšējas saskaņošanas, atļaujas un atsauces uz SIA “AR-TUR” ir aizliegta.