Brazīlija

Latvijas Republikas pilsoņi var doties bez vīzas uz Brazīliju līdz 3 mēnešiem pusgada laikā.
Latvijas Republikas nepilsoņiem vīzu jānoformē pirms brauciena!

Vīzas noformēšanas laiks:
3 – 4 nedēļas.

Vīzas noformēšanai nepieciešams:
– ceļošanai derīga pase ar derīguma termiņu ne mazāku kā 6 mēneši pēc atgriešanās un 2 brīvas lappuses vīzu sadaļā;
– 1 fotokartiņa 3 x 4 cm;
– aviobiļešu rezervācijas kopija;
– viesnīcu rezervāciju apstiprinājums;
– uzturēšanās līdzekļus apliecinošs dokuments (bankas konta izraksts par pēdējiem 3 mēnešiem, ceļojumu čeki vai darba devēja garantijas vēstule);
Anketa

Vīzas noformēšanas cena:
200 EUR

Informācijas vai tās daļu kopēšana, pārrakstīšana un izmantošana bez iepriekšējas saskaņošanas, atļaujas un atsauces uz SIA “AR-TUR” ir aizliegta.