Namībija

Latvijas Republikas pilsoņiem un nepilsoņiem vīzu jānoformē pirms brauciena!

Vīzas noformēšanas laiks:
2 nedēļas

Vīzas noformēšanai nepieciešams:
– ceļošanai derīga pase ar derīguma termiņu ne mazāku kā 6 mēneši pēc atgriešanās un 2 brīvām lappusēm vīzu sadaļā
– 2 fotogrāfijas 3×4 cm
– aviobiļešu rezervācija
– viesnīcas rezervācija
– bankas konta izraksts par pēdējo mēnesi
– apdrošināšana uz ceļojuma laiku
Anketa

Vīzas noformēšanas cena:
220 EUR (vienkārtējā tūrisma vīza)
270 EUR (daudzkārtējā tūrisma vīza)

Informācijas vai tās daļu kopēšana, pārrakstīšana un izmantošana bez iepriekšējas saskaņošanas, atļaujas un atsauces uz SIA “AR-TUR” ir aizliegta.