Namībija

Latvijas Republikas pilsoņiem un nepilsoņiem vīzu jānoformē pirms brauciena!

Vīzas noformēšanas laiks:
2 nedēļas

Vīzas noformēšanai nepieciešams:
– ceļošanai derīga pase ar derīguma termiņu ne mazāku kā 6 mēneši pēc atgriešanās un 2 brīvām lappusēm vīzu sadaļā
– 2 fotogrāfijas 3×4 cm
– aviobiļešu rezervācija
– viesnīcas rezervācija
– bankas konta izraksts par pēdējo mēnesi
– apdrošināšana uz ceļojuma laiku
Anketa

Vīzas noformēšanas cena:
230 EUR (vienkārtējā tūrisma vīza)
280 EUR (daudzkārtējā tūrisma vīza)
265 EUR (vienkārtējā biznesa vīza)

Informācijas vai tās daļu kopēšana, pārrakstīšana un izmantošana bez iepriekšējas saskaņošanas, atļaujas un atsauces uz SIA “AR-TUR” ir aizliegta.