Maroka

Latvijas Republikas pilsoņi var uzturēties valstī līdz 90 dienām 6 mēnešu laikā bez vīzas!
Latvijas Republikas nepilsoņiem vīzu jānoformē pirms brauciena!

Vīzas noformēšanas laiks:
12 – 14 nedēļas

Vīzas noformēšanai nepieciešams:
– ceļošanai derīga pase ar derīguma termiņu ne mazāku kā 6 mēneši pēc atgriešanās un 2 brīvas lappuses vīzu sadaļā
– 2 fotogrāfijas 3 x 4 cm
– aviobiļešu rezervācija
– ielūgums vai viesnīcas rezervācija
– bankas konta izraksts par pēdējiem 3 mēnešiem
– izziņa no darba vietas adresēta Marokas vēstniecībai
– apdrošināšana (iespējams noformēt aģentūrā)
Anketa

Vīzas noformēšanas cena:
105 EUR

Informācijas vai tās daļu kopēšana, pārrakstīšana un izmantošana bez iepriekšējas saskaņošanas, atļaujas un atsauces uz SIA “AR-TUR” ir aizliegta.