Gambija

Latvijas Republikas pilsoņiem vīza nav nepieciešama.
Latvijas Republikas nepilsoņiem vīzu jānoformē pirms brauciena!

Vīzas noformēšanas laiks:
2 nedēļas

Vīzas noformēšanai nepieciešams:
– ceļošanai derīga pase ar derīguma termiņu ne mazāku par 6 mēnešiem pēc atgriešanās datuma
– 2 fotogrāfijas 3×4 cm
– aviobiļešu rezervācijas kopija
– dzeltenā drudža vakcinācijas sertifikāta kopija

Anketa

Vīzas noformēšanas cena:
180 EUR

Informācijas vai tās daļu kopēšana, pārrakstīšana un izmantošana bez iepriekšējas saskaņošanas, atļaujas un atsauces uz SIA “AR-TUR” ir aizliegta.