Dienvidāfrikas Republika

Latvijas Republikas pilsoņiem un nepilsoņiem vīzu jānoformē pirms brauciena!

Vīzas noformēšanas laiks:
3-4 nedēļas

Vīzas noformēšanai nepieciešams:
– ceļošanai derīga pase ar derīguma termiņu ne mazāku kā 6 mēneši pēc atgriešanās un 2 brīvas lappuses vīzu sadaļā
– 2 fotogrāfijas 3×4 cm
– aviobiļešu rezervācija
– viesnīcas rezervācija
– izziņa no darba vietas
– bankas konta izraksts par pēdējiem 3 mēnešiem!
– pavadvēstule ar ceļojuma datumiem, uzturēšanās iemeslu, telefona numuru, e-pasta adresi
– apdrošināšana
Anketa
*Visiem dokumentiem ir jābūt angļu valodā

Vīzas noformēšanas cena:
150 EUR

Informācijas vai tās daļu kopēšana, pārrakstīšana un izmantošana bez iepriekšējas saskaņošanas, atļaujas un atsauces uz SIA “AR-TUR” ir aizliegta.