Botsvāna

Latvijas Republikas pilsoņiem līdz 90 dienām gada laikā bez vīzas!
Latvijas Republikas nepilsoņiem vīzu jānoformē pirms brauciena!

Vīzas noformēšanas laiks:
3-4 nedēļas

Vīzas noformēšanai nepieciešams:
– ceļošanai derīga pase ar derīguma termiņu ne mazāku par 6 mēnešiem
– 2 fotogrāfijas 3x4cm
– viesnīcas rezervācija
– aviobiļešu rezervācija
– izziņa no darba vietas vai
– detalizēts ceļojuma plāns
Anketa

Vīzas noformēšanas cena:
170 EUR

Informācijas vai tās daļu kopēšana, pārrakstīšana un izmantošana bez iepriekšējas saskaņošanas, atļaujas un atsauces uz SIA “AR-TUR” ir aizliegta.